Søvnbesvær og uro

Følelsernes blinde vinkel: søvnbesvær, uro, frygt, angst, ensomhed, at blive misforstået.

Det, som vi forviser fra ”det gode selskab”, forsvinder ikke bare ved, at vi vender det ryggen og lader som om, det ikke er der. Det lever i bedste velgående i underbevidstheden, og skaber forstyrrelser i form af uro, usikkerhed, dårlig samvittighed, søvnbesvær, frygt eller indbildske sygdomme.

Eller det kan tage en anden form: skråsikkerhed, arrogance, overlegenhed og intolerance. Eller måske du oplever manglende gennemslagskraft, bliver ofte misforstået, ikke hørt, ikke respekteret.

“Ude af øje – ude af sind”

Det handler alt sammen om, at vi ubevidst forsvarer os selv over for – ja, os selv, dybest set. Vi forsøger at undgå at komme i kontakt indadtil, hvor forurettelse, harme, svigt gemmer sig i vores indre.

Vi kalder det vores forsvarsmekanisme. Den skal være der. Det er helt fint. Men mange gange spiller den os et pus og forhindrer os i at trives og udvikles.

At gøre dette ubevidste ”fænomen” bevidst; undersøge hvad det egentlig handler om på godt og ondt, vil åbne en skattekiste af ressourcer inden i dig. I stedet for at gå i forsvar og reagere på det verden byder dig med følelser, der ”slår dig”, vil du lære at forholde dig og drage sund omsorg for dig selv.

DET er noget ganske andet end blot at reagere.

Har du brug for hjælp til at finde dine gode ressourcer frem?
Kontakt mig ganske uforpligtende. Det kan blive starten på en ‘stærkere dig’.

[icon type=”glyphicon glyphicon-earphone” color=”#100060″ fontsize=”14″] 40 23 83 89

[icon type=”glyphicon glyphicon-envelope” color=”#100060″ fontsize=”14″] ek@ella-krog.dk

 

Læs også:  Følelserne har et budskab