Del udgiften

Del udgiften til terapi og coaching

Hos ELLA, er det muligt at dele et  gruppeforløb omkring bestemte temaer. Det betyder i praksis, at du arbejder sammen med 3 andre og bearbejder din udfordring i et forløb på minimum 4 sessioner. Hver session varer 1,5-2 timer og da udgiften deles mellem gruppedeltagerne, er prisen 350 kr. per person per session.
Herved navnet deleøkonomi i praksis.

Du behøver ingen forudgående kendskab til terapi og coaching.

Vi samarbejder blandt andet gennem:

Psykoeducation:

Læren om psyken gennem oplæg. Her får du indsigt i, hvordan vi tidligt i livet, gennem vores sanser, danner følelses – og adfærdsmæssige mønstre. Disse mønstre gemmer vi fortrinsvis  i vores ubevidste sind. Hvilket vil sige, de styrer os, uden vi er bevidste om det. Måske registrer du det fra tid til anden, når du ærgrer dig over, du ikke fik sagt fra eller ikke turde gøre et eller andet? Altså i de situationer, hvor du begrænser dig selv.

Kreativitet: 

– og nej, du behøver hverken kunne tegne, male eller spille rollespil.

Når vi lukker op til vores mentale og kropslige kreativitet, kan og ved vi meget mere, end vi selv troede muligt. Det er her, vi finder vores kropslige erindringer – og de er langt klogere end vores hoveder, sjovt nok.

Måske kender du til det gennem eventyrene: klovnen, heksen, kongen, helten og skurken. Alle disse “figurer”, spiller særlige roller og vi genkender dem og ved umiddelbart, hvad de står for. Dette “univers” kan vi bruge til at kende os selv bedre gennem på en let, sjov og meget effektfuld måde. I ELLA arbejdes der med dette særlige univers gennem Arketyper og Sandplay.

Mindfulness og meditation:

Gennem øvelser, her i ELLA og mellem sessionerne, opbygger du styrke og mod til at turde være med din sårbarhed = de dele af dig, der skal bære dig fra A til B > fra der, hvor du er lige nu til der, hvor du gerne vil være.

Temaer kunne f.eks. være:

Angst, stress, lavt selvværd, sorg, generthed, vægtproblemer. Læs mere her

Alt du skal gøre, er at tilkendegive, hvilken problemstilling du ønsker at arbejde med. Din historie bagved, er din, og den deler du alene i den udstrækning, du har behov for det.

    Er du i tvivl?

    Ring og få en uforpligtende samtale.

    Lad ikke tvivlen eller frygten holde dig tilbage – som den (måske) plejer.

    Mange har det som du. Du er ikke alene.

    Menu