Familieopstilling

Kursus, Familieopstilling

Familieopstilling er en metode til at komme i kontakt med de mere “diffuse” og uforklarlige dele af os selv. En blid og samtidig effektfuld måde at få ord og billeder på, de bagvedliggende adfærdsmønstre og strategier, der gang på gang sender os et sted hen med os selv, vi ikke ønsker at være .

Du “opstiller” din familie via små figurer, og får derigennem  mulighed for at se familie-dynamikken udefra……. Det, vi kender som “at kunne se skoven for bare træer.”

Ella-min

En kursist fortæller:

Hej Ella. Tak fordi du foreslog og gav mig muligheden for at være med på holdet “familieopstilling” – og jeg er så glad for, at jeg sagde “ja”. Det du gør, med den du er; det rører og sætter ting i gang i mig, som jeg ikke kan indfange med ord – MEN JEG MÆRKER! Det er en lang ubeskriveligt ubehagelig befrielse. Og jeg vil rigtig gerne fortsætte! Derfor vil jeg rigtig gerne mere familieopstilling.

Nogle gange må vi tage springet > give slip > og springe uden at kende, hvor og hvordan vi lander. Det kræver mod, vilje og tillid til, at verden vil mig det godt. Og det tager tid at mobilisere disse ressourcer. Mange gange- og måske for ofte, udholder vi for meget og betaler dyrt for det, med vores livskvalitet. Om valget er det ene eller det andet, så er det et valg. Og vi må leve det liv, vi vælger.

Men ta’ det valg – og lev godt med det valg! Alt andet skaber lidelse for dig selv og sikkert også andre. Har du brug for hjælp til at starte rejsen – eller fuldføre den, så er der hjælp at få.

Dit tema kan eksempelvis være:

 • angst
 • lavt selvværd
 • udfordringer i parforholdet
 • vanskeligheder med at finde vej i livet
 • du tager for meget ansvar
 • manglende gennemslagskraft
 • utryghed ved at lukke kærligheden ind
 • børnene mistrives

Læs mere om metoden her.

Det er dog ikke helt sådan, vi arbejder. I ELLA bruger vi figurer til opstillingen af familie, ikke personer.

Få ny indsigt og læring om dig selv med hjem

Du er ikke bare dig. Du kommer ud af noget og nogen. Kurset i Familieopstilling, vil give dig en befriende indsigt i årsager og virkninger i dit nutidige liv. Følelsen af tillært skyld, skam og begrænsninger vil blive afløst af mod, styrke og større selvværd. Meget mere dig. Det bedste sted at være.

Pris:
Gruppe:
4 x 2 timer 1500,- pr. deltager se betalingsvilkår

Dato og tidspunkt: Starter hver gang minimum 4 deltagere har tilmeldt sig. Eller en søskendeflok ønsker kurset for dem alene

Også formiddagshold er muligt.

Næste planlagte kursus er: Ikke planlagt.

Næste kursus starter, når 4 deltagere eller en søskende flok, har ønsket et kursus. Henvendelse tlf. 40238389 eller ek@ella-krog.dk 

Individuel forløb: Forsamtale + 4 sessioner = 3600,- Bestil tid her 

Interesseret? Skriv til mig her: 

Skriv dit telefonnummer, så ringer jeg dig op. Lad os tage en snak om det.

  Navn

  E-mail

  Hvilket kursus/foredrag drejer det sig om?

  Besked

  Menu