Terapi og coaching

Terapi og coaching

Grænsen mellem coaching og terapi er flydende, men hvor coachingen typisk er konkret, handlingsorienteret og fremadrettet, går terapien dybere og tager fat i indarbejdede, ubevidste Terapihandlingsmønstre, som er uhensigtsmæssige, fordi de hæmmer og begrænser dig i forhold til de forandringer og den udvikling, du gerne vil opnå.

Det er mit udgangspunkt, at dit ubevidste sind er klogt. Alle handlingsmønstre – uanset hvor uhensigtsmæssige de måtte virke i dag – er opstået, fordi de var hensigtsmæssige og hjalp dig engang. Imit terapeutiske arbejde dvæler jeg ikke ved, hvordan eller hvorfor uhensigtsmæssige handlingsmønstre er opstået. Måske er det nødvendigt for dig mentalt at gå tilbage til deres oprindelse for at forstå baggrunden, men i mit arbejde lægger jeg hovedvægten på det fremadrettede.

Den menneskelige hjerne lærer hurtigt. Og ved at udnytte det, kan vi med enkle og effektive værktøjerlægge de gamle handlingsmønstre til hvile og sætte nye og mere hensigtsmæssige handlingsmønstre i stedet. Handlingsmønstre, som vil hjælpe dig til at opnå det, du gerne vil med dit liv.

Terapi kan bruges som et kortvarigt redskab til at hjælpe dig igennem et bestemt problem eller en krise, du står overfor lige nu – eller det kan bruges som en del af et længerevarende udviklingsforløb (angst, følelse af mindreværd, generthed, jalousi, manglende selvværd, selvtillid, social fobi, tillid til andre, vægttab, afhængighed m.m.).

“Skibe i havn, er skibe i sikkerhed – men det er ikke derfor skibe er bygget”. (citat NN)

”Ja tak” til en ny og anderledes fremtid.
Vi udvikles – og lærer hele livet, men nogle gange er adgangen til netop dette blokeret.
Vi samarbejder om at åbne døren til dit potentiale – dine ressourcer.
Målet er at give dig nye redskaber til at mestre dit eget liv.

Coaching

CoachingCoaching tager udgangspunkt i konkrete problemstillinger, som du står overfor lige nu i dit liv, eller i dit ønske om personlig – og/ eller faglig udvikling i en bestemt retning. Det hjælper dig til at opnå dine ønsker og mål.

Mit udgangspunkt er, at du allerede har alle de ressourcer, du har brug for til at opnå dit mål. Gennem afklarende samtaler finder vi i fællesskab frem til dine muligheder og ressourcer og laver konkrete aftaler og handlingsplaner, som vil hjælpe dig til at opnå dine mål.

Coaching kan både være en kort og en længerevarende proces. Det afhænger helt af, hvad du gerne vil opnå med coachingen (personlig rådgivning, gennemslagskraft, styrkelse af selvværd m.m.).

Læs her, hvad andre har oplevet: Klienter siger

Menu