Hvilken rolle spiller du?

Vil du gerne have mere mod?

Mod til at stå ved dig selv og dine behov.

Du kan gå styrket ud af svære samtaler og situationer, blive bedre til at erobre nye horisonter og til at sige, hvad der betyder noget for dig – uden frygt!

Har du brug for at sætte nye standarder for dit liv. Give slip på de dårlige vaner eller det “gamle” mønster, der ikke længere behager dig, men trætter og dræner dig? Så har du mulighederne for det her.

På en sjov, inspirerende og aktiv måde, vil du på ganske kort tid blive i stand til at forstå dig selv og andre fra et helt andet perspektiv. Du har det allerede i dig; alt hvad du har brug for. Du har bare ikke kontakten til det. Det kan du få gennem kendskab til dine arketyper.

Nej, vi skal ikke spille rollespil.
Nej, du skal ikke fortælle om dig selv, mere end du har lyst til.
Der er ingen krav om særlige forudsætninger – alle kan være med.

Du får:

Teoretiske oplæg og guidede opgaver.
Stof til eftertanke – ”nye billeder” på, hvem du selv synes, du er.
En helt ny indsigt ind i dig selv på en blid, legende og berigende måde.
Du får et effektivt værktøj, der fremover vil støtte og vejlede dig indefra og ud på en måde, der vil overraske dig med dens styrke og nærvær.

Arketyperne er i kontakt med vores intuition. De giver os lynhurtige relevante oplysninger omkring den situation, vi aktuelt skal tage stilling til. Det er nøglen til vores indre kraftcenter. Vi genkender os selv og andre i nogle overskuelige former. Det er som en skjult parallelverden, hvorfra vi høster information.

Arketyperne danner en bro, fra den ydre verden og direkte ind i vores indre kerne. Man kan sige, at vi på en måde får større viden om ”os”, end vi har om os selv. Ved at undersøge vores arketypiske mønstre, får vi en langt større forståelse for vores sande jeg. Ved at bevidstgøre dette kraftcenter, får vi tilført en masse nye muligheder for at agere anderledes – og måske mere hensigtsmæssigt i mange situationer. Vi bliver bedre klædt på til at forfølge det gode liv ud fra vores egne indre kerneværdier.

Næste gang
Ingen planlagt.

Pris
800 kr. (max. 6 personer efter først til mølle) – se betalingsvilkår.

Interesseret? Henvend dig her:

  Navn

  E-mail

  Hvilket kursus/foredrag drejer det sig om?

  Besked

  Arketyper
  Menu