Hvem er du uden din historie?

Hvem er du uden din historie?

Hvis du vil have virkeligheden til at være andet, end det den er, kan du lige så godt forsøge at lære en kat at gø.

Citet: Byron Katie

På 4 timer kan du på dette kursus tilegne dig en indsigt i dig selv, der med sikkerhed vil ændre dit syn på dig selv og dine omgivelser for altid.

Kurset tager sit udgangspunkt i Byron Katies “The Work” og du vil få et indgående kendskab til selve metoden ”The Work”.

Kuset indeholder også emner som:

 • mindfulness og meditations øvelser
 • hvordan skabes overbevisninger og ubevidste handlingsmønstrer
 • motivation og værdier
 • modet til at turde være med og i sin sårbarhed

Du må forberede dig på gode grin og muligvis lettelsens tårer, på hovsa oplevelser og helt nye vinkler på ting, du troede, du vidste om dig selv og andre.

Læs her, hvad klienter og kursister har oplevet på ganske kort tid:

 • “Som 40 årig ledte jeg stadig efter de dejlige forældre, jeg aldrig fik.”
 • “Efter i mange, mange år med forvirring, fyldt af dilemmaer, skyldfølelse, mange konflikter med mig selv og andre,    ved jeg nu, hvad der er årsag til mine evindelige kampe med mig selv, min familie, mine kollegaer.”
 • “Jeg indser nu, jeg har båret, ikke bare mine egne bekymringer, frustrationer og manglende mod – men også mange    andres. Jeg ved nu, hvordan jeg skal skelne mellem, hvad der er mine anliggender og hvad der er andres….. hvilken lettelse, ikke længere at skulle være skraldespand for andres liv og ansvar.”
 • Jeg troede, jeg hjalp og var en god mor for mit barn, ved at dele MIN bekymring for hende, med hende. Nu ved jeg,   jeg var medvirkende til at holde hende fast i det. Da jeg gav slip på MIN bekymring, skete der “mirakler.”

Næste gang:
Ikke planlagt

Pris:
800 kr. (max. 6 personer) – se betalingsvilkår.

Interesseret? Henvend dig her:

  Navn

  E-mail

  Hvilket kursus/foredrag drejer det sig om?

  Besked

  Byron Katie
  Menu