Stress

Stress

Nye øjne på dine problemstillinger og ændrede strategier kan gøre det nemmere at håndtere eksempelvis hverdagens stress. Afklaring af dine værdier bevirker, at du i højere grad kommer til at leve dit liv i overensstemmelse med dine inderste ønsker og drømme.

Bliv ven med dine skyggesider og lær at sige fra.
Hvis du ind imellem bruger en hel del energi på relationer, der ikke er, som du ønsker, de skal være….. måske den relation du har til dig selv (din indre selv snak), så handler det muligvis om dine skyggesider. Skyggesider, er de sider eller dele af vores personlighed, vi ubevidst, ikke vil være ved, vi har.

Som i så mange andre sammenhænge, så er det “det usagte, der binder energien”, – altså…

– Når du har modstand på noget i dig selv, dræner det din energi. Modstand gør, at alting vokser og bliver mere og mere kompliceret og uoverskueligt. Et almindeligt kendt udsagn om netop dette, er, at det kræver meget mere energi/muskler at vise et surt eller vredt ansigt, end det kræver at smile…. hvis altså smilet er ægte, vel at bemærke.

Måske tror du (ubevidst) på, at du skal præstere, vise din dygtighed, opnå andres anerkendelse, ved at “gøre” – og har ikke kontakt til dine ægte følelser og behov, i forhold til, hvem du egentlig “er”?

Menu