Angst – gør den til din ven!

Angst – gør den til din ven

Det er angsten, der bevidstgør dig om, at noget i dit liv, skal ændres. IGENNEM angsten skabes muligheder. Muligheden for at træffe det sunde valg – bevidst.

Angsten er både den, der kan føre dig til din afmagt, men også den der fører dig til magten. Magten og friheden til at vælge dig selv og din egen livskvalitet – bevidst.

Angsten ér din ven … når du lærer den at kende. Den passer på dig, hvis den får lov. Den har det bare med, som mange andre “sande venner”, at prikke til dig på steder du helst ikke vil se, høre og mærke. Uuuffff … hvor er det ubehageligt!

Mød din sande ven – den, der vil dig dit bedste, med hjerte og nærvær. Gør det med åbenhed, tillid og venlighed – og en hel ny verden af muligheder vil åbne sig for dig.

“For dér, hvor vi har vores energi og opmærksomhed, dér har vi vores verden. Så hvis vi kun bruger energi på at fjerne problemer, kan vi få fornemmelsen af, at vi fastholder dem og faktisk tilfører dem mere energi. Derfor bliver vi nødt til at skifte fokus fra det, vi ikke ønsker, til det, vi virkelig ønsker i vores liv”.

“Føl frygten – og gør det alligevel”

“Frygt er en illusion, hav mod til at være dig selv”. (citat: Erik W Pedersen)

Læs også:  Vil du selv eller vil du have en pille?