Er jeg den rette for dig?

Første session

Den første session skal vi bruge til at lære hinanden lidt bedre at kende. Du får mulighed for at finde ud af, om jeg er den rette terapeut/coach for dig. Jeg får mulighed for at vurdere, om jeg har de nødvendige kompetencer til at hjælpe dig.

Ella
Det indebærer, at jeg vil fortælle lidt om, hvordan jeg arbejder og hvorfor. På den måde ved du, hvad du går ind til, hvis du vælger at påbegynde et forløb sammen med mig.

Den første session er således ikke en egentlig terapi-session, men en afklaring af dine forventninger og muligheder her hos mig. Ring nu 4023 8389

Hvad er dine ønsker og behov?

Vi skal finde ud af, hvad det er, du ønsker for dig selv; hvad det er, du gerne vil have, terapien eller coachingen skal hjælpe dig med. Det er vigtigt af hensyn til en gensidig forventningsafstemning, så vi begge ved, hvilken aftale vi laver.

Tider i kalenderenKalender

For at du får mest ud af dit forløb, må du prioritere din beslutning højt. Hvis du vælger at indlede et samarbejde med mig, lægger vi nogle sessioner ind i kalenderen. Det er derfor godt, hvis du har din kalender med, og hvis du har gjort dig nogle tanker om, hvilke dage og tidspunkter, der passer dig bedst.

Jeg har tider fra kl. 9.00 og den sidste tid vil være kl. 16.00 – med mulighed for undtagelser.

Menu