Vi har fået vores dejlige, glade pige igen!

Har tænkt på gennem noget tid, at jeg lige ville skrive til dig, og det gør jeg så nu.

Ved ikke om du kan huske det, men da Mathilde startede hos dig, var én af hendes største bekymringer, om hun ville være i stand til at tage med klassen til Bornholm. Det har hun været, og hun havde en fantastisk tur! Ingen problemer, ingen angstanfald eller ”dumme” tanker, som hun selv beskriver det, og det har hun ikke haft i rigtig lang tid. Hun havde faktisk dårlig tid til at svare på mine sms’er 🙂 .

Mathilde skal starte i 7. klasse efter sommerferien, og på skolen hvor Mathilde går, betyder det nye klassekammerater, da der kommer elever til fra de andre skoler rundt i kommunen. Dette ville for bare 6 mdr. siden have været ensbetydende med mange bekymringer om, hvordan det ville komme til at gå, men nu glæder hun sig bare, og er i dén grad klar til nye udfordringer.

I sidste uge var Mathilde blevet trukket lidt til side af hendes klasselærer, som fortalte, at lærerne havde haft et møde omkring alle eleverne, og de havde talt om hvor meget hun havde rykket sig fagligt, og at hun ligger i toppen af klassen. Så bliver man altså rigtig glad! Det viser jo bare, at der er plads til læring i hovedet, i stedet for bekymringer.

Hun er blevet utrolig åben og udadvendt. Hun fik ferie i fredags, og hun har sovet sammen med veninder både søndag og mandag, og skal igen i aften. Hun kan være selv hjemme helt uden problemer, tror faktisk at hun nyder det. Det er bare SÅ skønt, at hun ikke rigtig gider ”de gamle”.

Vi har virkelig fået endnu en teenager i huset, og vi elsker det <3. Vi hylder hver en lille diskussion, når hun synes vi er dumme og ruller med øjnene af os :O . Det er fantastisk, at hun løsriver sig, og ikke hele tiden skal please os. Hun har dog stadig behov for sofatid med mor og far, og det nyder vi i stor stil, når hun gider 😀 .

Vil bare fortælle, at vi har fået vores dejlige, glade pige igen, og jeg er sikker på, at det er på grund af sandplay hos dig – så jeg vil gerne sige TAK Ella, det er fantastisk hvor meget det har betydet for os alle sammen.

Mor til pige på 12 med angst

Psykoterapeut ELLA
2016-07-11T21:36:41+01:00

Mor til pige på 12 med angst

Har tænkt på gennem noget tid, at jeg lige ville skrive til dig, og det gør jeg så nu. Ved ikke om du kan huske det, men da Mathilde startede hos dig, var én af hendes største bekymringer, om hun ville være i stand til at tage med klassen til Bornholm. Det har hun været, og hun havde en fantastisk tur! Ingen problemer, ingen angstanfald eller ”dumme” tanker, som hun selv beskriver det, og det har hun ikke haft i rigtig lang tid. Hun havde faktisk dårlig tid til at svare på mine sms’er 🙂 . Mathilde skal starte i 7. klasse efter sommerferien, og på skolen hvor Mathilde går, betyder det nye klassekammerater, da der kommer elever til fra de andre skoler rundt i kommunen. Dette ville for bare 6 mdr. siden have været ensbetydende med mange bekymringer om, hvordan det ville komme til at gå, men nu glæder hun sig bare, og er i dén grad klar til nye udfordringer. I sidste uge var Mathilde blevet trukket lidt til side af hendes klasselærer, som fortalte, at lærerne havde haft et møde omkring alle eleverne, og de havde talt om hvor meget hun havde rykket sig fagligt, og at hun ligger i toppen af klassen. Så bliver man altså rigtig glad! Det viser jo bare, at der er plads til læring i hovedet, i stedet for bekymringer. Hun er blevet utrolig åben og udadvendt. Hun fik ferie i fredags, og hun har sovet sammen med veninder både søndag og mandag, og skal igen i aften. Hun kan være selv hjemme helt uden problemer, tror faktisk at hun nyder det. Det er bare SÅ skønt, at hun ikke rigtig gider ”de gamle”. Vi har virkelig fået endnu en teenager i huset, og vi elsker det <3. Vi hylder hver en lille diskussion, når...
This entry was posted in . Bookmark the permalink.